Huidanalyse en huidverbetering

“Be good  to your skin – You’ll wear it every day for the rest of your life!

Hoewel onze huid tegen een stootje kan, is ze ook kwetsbaar en verdient ze extra aandacht. Niet van zodra we onze huid zien verouderen. Een goede huidverzorging start al wanneer je jong bent. Maar je huid verandert doorheen de jaren. Je huidverzorging zou dat dus ook moeten doen. Daarom is het ontzettend belangrijk om regelmatig professioneel advies te vragen.

Expertise

Bij Artistry Beauty kan je vertrouwen op de expertise van een team gediplomeerde schoonheidsspecialisten voor het verbeteren van je huid.

De eerste stap bestaat uit een consultatie waarbij we te weten willen komen wie je bent, wat de voorgeschiedenis van je huid is, wat je je wil verbeteren en welke dingen extra aandacht vereisen (medicatie, zwangerschap,…). Vervolgens wordt er een huidanalyse gemaakt. Dit is erg belangrijk om te ontdekken wat jouw huid juist nodig heeft op vlak van dagelijkse verzorging. Zo kunnen de verzorgingsproducten volledig afgestemd worden op jouw huid. Dit gepersonaliseerd verzorgingsschema is absoluut noodzakelijk om het beste resultaat te kunnen behalen in functie van de gewenste huidverbetering. Tenslotte krijg je vakkundig advies voor het behoud ervan en het eventueel nog verder verbeteren van de huid.

Maak afspraak

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze aanbiedingen, nieuws en uitnodigingen via mail.

Kies voor ‘Professional’ en ontvang enkel Artistry Academy en Beauty supply nieuwsbrieven.
Kies voor ‘Particulier’ en ontvang enkel nieuwsbrieven van Artistry Beauty Clinic.

© Artistry 2022 – Webdesign Webit