Mesoestetic cosmelan

Mesoestetic Cosmelan : De wereldwijd nummer 1 depigmentatiebehandeling

Hyperpigmentatie heeft diverse oorzaken en is een veel voorkomend probleem. Zoals zonschade, zwangerschap, een verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, gebruik van anticonceptie en menopauze. Een medische peeling of pigmentlaser zijn goede behandelingen om oppervlakkig gelegen pigmenten te behandelen. 
Dieper gelegen pigment is vaak lastiger om weg te krijgen. 
Voor de dieper gelegen pigmenten heeft Mesoestetic de Cosmelan behandeling ontwikkeld, welke voor alle huidtypes een effectieve behandeling is om pigmentvlekken te verminderen. Bovendien werkt deze Cosmelan behandeling ook anti-aging. 

Waarom Cosmelan? 

Op dit moment is Cosmelan een van de krachtigste behandelingen ter wereld tegen pigmentatie. De Cosmelan producten bestaan uit ingrediënten met plantaardige en chemische oorsprong, deze werken op de verschillende stadia van pigment. De basis van het “Cosmelan-masker“ is het ingrediënt Amalan en heeft direct effect op het onderhuidse proces dat pigment (melanine) vormt. 

Het remt de tyrosinase (een basis enzym in het melaninevormingsproces). Tevens bevat het Cosmelan-masker de volgende ingrediënten: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxine en retinylpalmitaat (vitamine A soort), die allen het enzym tyrosinase blokkeren.

Bij welke huidproblemen kan Cosmelan ingezet worden? 

  1. Melsma (zwangerschapsmasker)
  2. Sproeten
  3. Zonschade
  4. Huidverjonging
  5. Ouderdomsvlekken
  6. Post inflammatoire hyperpigmentatie ( pigment na ontsteking)

Hoe werkt het

De Cosmelan behandeling bestaat uit twee delen. 

U komt 5 tot 10 dagen voorafgaand aan de Cosmelan 1 behandeling naar ons instituut voor een voorbereindende peeling, de huid dient voorbereid te worden op de Cosmelan behandeling.

De Cosmelan behandeling is een zeer intensieve behandeling waarbij een sterke vervelling zal optreden. Vandaar is het noodzakelijk een goede voorbereiding en nabehandeling te hanteren. Ook kan de huid er rood en geïrriteerd uitzien. Als laatste is het zeer belangrijk om dagelijks de producten voor thuisbehandeling te gebruiken om je nieuwe huid goed te beschermen, en dit tot 6 maanden na de behandeling.  Deze producten bevinden zich in het Cosmelan pack. 

COSMELAN 1

5 tot 10 dagen na de voorbereidende peeling komt u bij ons in het instituut en wordt Cosmelan 1 opgebracht, dit is een intensief masker welke lang op de huid moet blijven zitten. Dit masker dient 8 tot 12 uur te blijven zitten (afhankelijk van de huidconditie), dit was je zelf thuis af met een koud/lauw (donker) washandje en blijft u gedurende 2 dagen de Melan recovery en de Mesoprotech Melan 130+ SPF Pigment Control smeren. 

COSMELAN 2

Na 2 dagen komt u terug in ons instituut voor een na-controle, daarna ontvangt u de Cosmelan 2 thuisverzorgingscréme, dit is een minder sterke versie van het Cosmelan 1 masker. 

De Cosmelan 2 wordt in een dunne laag op het gehele gezicht aagebracht vervolgd met de Melan Recovery en Mesoprotech Melan 130+ SPF Pigment Control. U gebruikt de Cosmelan 2 twee tot drie maal per dag gedurende 2 maanden. Wanneer het pigment na deze 2 maanden sterk afgenomen is, bouwt u af naar 1 maal per dag en uiteindelijk naar enkele keren per week. Bij ernstige pigmentatie of melasma is het aan te raden de Cosmelan 2 thuisverzorgingcréme in ieder geval een 6 maanden te gebruiken. 

DE NABEHANDELING

De eerste 4 dagen van de behandeling kan de huid rood worden en kan er eventueel zwelling ontstaan. Bij erg gevoelige huid kan er jeuk ontstaan. Andere bijwerkingen kunnen o.a een licht branderig of trekkerige huid zijn, dit is echter een normale reactie van de huid. Vanaf de 2e of 3e dag kan er bij alle huidtypen schilfering voorkomen. Zeer belangrijk om niet aan de schilfers te trekken. 

Een week na de behandeling begint de huid te verbeteren. De beste resultaten worden gezien tussen de 1 tot 4 weken en komen in 95% van de gevallen voor. De pigmentatievlekken zijn aanzienlijk verminderd of verdwenen, de huid doet zijn verjongende werk en herstelt de glans en zachtheid. 

Maak afspraak

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze aanbiedingen, nieuws en uitnodigingen via mail.

Kies voor ‘Professional’ en ontvang enkel Artistry Academy en Beauty supply nieuwsbrieven.
Kies voor ‘Particulier’ en ontvang enkel nieuwsbrieven van Artistry Beauty Clinic.

© Artistry 2024 – Webdesign Webit