Stephanie

Founder & Business Manager

Hi there, ik ben Stephanie, manager van Artistry Beauty.

Voor ik mijn A-Team aan jullie voorstel, vertel ik jullie graag wat meer over mijzelf en mijn persoonlijke missie binnen Artistry.

De afgelopen jaren heb ik niet alleen geïnvesteerd in het bedrijf maar vooral ook in mezelf als schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn opleidingen ontdekte ik meerdere manieren om iemands leven te beïnvloeden. Via huidbehandelingen en het juiste huidadvies geef ik andere de kans zichzelf weer zelfzekerder te voelen en hun natuurlijke schoonheid opnieuw te omarmen.


Ik ben mezelf meer gaan richten op huidverbetering en skincare. In mijn Beauty Clinic help ik jou graag verder de beste versie van jezelf te ontdekken en samen met jou een traject op maat van jouw huid uit te stippelen. Tijdens een traject zal ik je blijven ondersteunen en bijsturen waar nodig. Op deze manier zorg ik ervoor dat we er samen het beste uit halen en je huid weer vol doen stralen!

Heb je vragen aangaande een huidprobleem of ben jij opzoek naar de ideale skincare routine op maat van jouw huid?

Neem gerust contact op met een van onze medewerkers om samen te bekijken wat wij kunnen betekenen voor jou.Maak afspraak

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze aanbiedingen, nieuws en uitnodigingen via mail.

Kies voor ‘Professional’ en ontvang enkel Artistry Academy en Beauty supply nieuwsbrieven.
Kies voor ‘Particulier’ en ontvang enkel nieuwsbrieven van Artistry Beauty Clinic.

© Artistry 2023 – Webdesign Webit