Stephanie

Founder & Business Manager

EDUCATOR, WEBSHOP, SKIN EXPERT, BROW- & LASHSTYLIST, PEDICURES & NAGELSTYLING

Hi there, ik ben Stephanie, manager van Artistry Beauty. Voor ik mijn talentvol team aan jullie voorstel, vertel ik jullie graag wat meer over mezelf en mijn missie. Jullie denken misschien dat je als manager van een schoonheidssalon wel heel ijdel moet zijn. Iemand die alleen maar in haar uiterlijk geïnteresseerd is. Niets is minder waar. Ik heb nl. geen gemakkelijke jeugd gehad. Daardoor had ik geen idee wat “houden van” eigenlijk echt inhield. Laat staan wat het betekende om te houden van jezelf.

Toen ik tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialiste in contact kwam met vrouwen die in een vluchthuis woonden, wilde ik hen iets positiefs geven om al de ellende en pijn te counteren. Ik begon hen te verwennen met mani- en pedicures, gezichtsverzorgingen, het shapen van wenkbrauwen,… Ik merkte dat de behandeling hen ook de kans gaf om hun hart te luchten. En dat praten werkt, werd toen héél duidelijk. Want niet alleen zagen ze er mooi uit na de schoonheidsbehandeling, ze straalden ook echt! Die gelukkige gezichten, de opluchting in hun ogen, de trotse glimlach omdat ze zichzelf eindelijk goed genoeg vonden… Die bijzondere impact op iemands leven, was iets dat ik niet meer wou loslaten. Vanaf toen is ook mijn zelfvertrouwen langzaamaan beginnen te groeien

Dat was voor mij een keerpunt. Het moment waarop ik wist dat ik iets wou betekenen! Voor mijn kinderen, voor mezelf en voor alle vrouwen die nood hebben aan wat me-time vergezeld van een warme babbel. Ik besloot mijn eigen schoonheidssalon te starten. Van een klein kamertje bij mij thuis is dit ondertussen uitgegroeid tot een groot schoonheidsinstituut met 7 vaste team members. Tijdens het opleiden van mijn team members ontdekte ik nog een manier om iemands leven positief te beïnvloeden. Via mijn training gaf ik anderen de kans zichzelf verder te ontplooien. Meer zelfvertrouwen te krijgen. Zo kwam het idee voor de in house opleidingen.

Maak afspraak

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze aanbiedingen, nieuws en uitnodigingen via mail.

Kies voor ‘Professional’ en ontvang enkel Artistry Academy en Beauty supply nieuwsbrieven.
Kies voor ‘Particulier’ en ontvang enkel nieuwsbrieven van Artistry Beauty Clinic.

© Artistry 2022 – Webdesign Webit