Wimperlift

“I’m not perfect but my lashes are.”

Wil jij je wimpers meer volume geven en ze er langer laten lijken? Maar wil je geen gedoe met valse wimpers en vind je wimperextensions high maintenance? Dan is een Lash + Volume + Lift (LVL-) wimperbehandeling ideaal voor jou.

De LVL-behandeling

De LVL-behandeling is een wimperlift waarbij jouw natuurlijke wimpers gekruld worden met behulp van kleine, siliconen staafjes. Doordat de wimpers gekruld worden vanaf de wimperaanzet, worden ze maximaal gelift en zien ze er langer uit. Het resultaat is een echte eye-catcher: een open blik met perfect gekrulde, lange, volumineuze wimpers die netjes van elkaar gescheiden zijn. Bye-bye wimperkrultang! Ook mascara is geen must meer. Soms vraagt een gelegenheid toch voor een meer dramatische look. Dankzij de wimperlifting kan je je mascara dan makkelijk aanbrengen en met dubbel zoveel effect.

De behandeling is geschikt voor iedere wimperlengte. Zowel voor korte als lange wimpers. Het mooiste resultaat is zichtbaar op middellange of lange wimpers. De wimperlift duurt ongeveer een uurtje. Erna kan je 6 à 8 weken lang lekker genieten van het resultaat. Zonder de nazorg die een wimperextension vereist. Kortom: snel, makkelijk én niet schadelijk voor je wimpers!

Last but not least kan je een wimperlift upgraden met een Lash Botoxeen intens voedend wimpermasker. In dit masker zitten diverse vitamines, oliën en proteïnes. Dankzij deze voedende wimperverzorging worden je wimpers dikker, langer en gezonder.

Het is echt ontzettend belangrijk dat je de richtlijnen rond de nazorg van je wimperextensions goed opvolgt! Dan kan je er tot 4 weken plezier hebben van. Gaan ze na een tijdje uitgroeien? Dan kan je de wimperextensions weer laten bijwerken.

Maak afspraak

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze aanbiedingen, nieuws en uitnodigingen via mail.

Kies voor ‘Professional’ en ontvang enkel Artistry Academy en Beauty supply nieuwsbrieven.
Kies voor ‘Particulier’ en ontvang enkel nieuwsbrieven van Artistry Beauty Clinic.

© Artistry 2024 – Webdesign Webit