Nagelstylist(e) op zelfstandige basis

Ben jij ready om voor jezelf aan de slag te gaan? Maar dan niet met de grote verantwoordelijkheden van het runnen van een eigen salon?

Bij Artistry zorgen onze zelfstandige beauty specialisten voor een inspirerende en ontspannen beleving voor hun klanten. Al onze professionals werken met passie, precisie en leveren vakwerk. Als team zijn we het visitekaartje van Artistry en streven we naar een high end ervaring voor onze klanten.

Je bent klantvriendelijk en hebt een verkopermentaliteit, zorgt voor ontvangst van klanten, het inboeken van behandelingen en beantwoorden van de telefoon. We zijn opzoek naar ondernemend talent! Ben jij het dé persoon die wij zoeken, altijd klantvriendelijk en positief? Let’s meet up!

Je werkt niet voor een baas maar je wordt ondersteund door een sterk team van zelfstandigen. Onze klanten schuiven bij jou aan. Productinkoop, zorgen wij voor. Ook nog eens met de beste merken! Salonsoftware en agendabeheer.

Solliciteer nu!

Artistry houdt zich er aan zorgvuldig om te springen met uw persoonlijke gegevens (conform de GDPR-wetgeving) en deze in geen geval te bezorgen aan derde partijen.

Maak afspraak

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze aanbiedingen, nieuws en uitnodigingen via mail.

Kies voor ‘Professional’ en ontvang enkel Artistry Academy en Beauty supply nieuwsbrieven.
Kies voor ‘Particulier’ en ontvang enkel nieuwsbrieven van Artistry Beauty Clinic.

© Artistry 2024 – Webdesign Webit