Onderwerpen

Browshaping

Collagen Elixir

Dermaplaning

Groothandel

Laserontharing

Mesopeel

Powder Brows

Browshaping

 • Hoelang blijft de kleur zichtbaar?

  De kleur houdt 6 tot 8 weken op de haartjes.

 • Is het verven van wenkbrauwen nodig voor browshaping?

  Ja. Dit geeft een veel strakker, voller en mooier resultaat.

 • Hoelang kan je het resultaat van een wenkbrauwstyling houden?

  Dit is afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwharen en is dus niet voor iedereen gelijk. Om je wenkbrauwen mooi in vorm te houden, raden we aan je wenkbrauwen te laten stylen om de 4 à 6 weken.

 • Voor welk soort wenkbrauwhaar is browshaping geschikt?

  De behandeling is geschikt voor iedereen die wenkbrauwharen heeft. Dus ook wanneer je erg weinig wenkbrauwhaar of zelfs gaten erin hebt. Hou er wel rekening mee dat we geen wonderen kunnen verrichten. Misschien heb je van nature mooie wenkbrauwen maar kan je zelf de perfecte vorm er niet in krijgen. Of misschien ben je na jarenlang verkeerd of te veel epileren nog steeds niet tevreden over de vorm van je wenkbrauwen. Ook dan is deze behandeling ideaal.

Collagen Elixir

 • Is er een verschil tussen gehydrolyseerd collageen en collageenpeptiden?

  Er is geen verschil. Gehydrolyseerd collageen en collageenpeptiden zijn twee namen voor hetzelfde ingrediënt. Gehydrolyseerd collageen is collageen dat is afgebroken tot collageenpeptiden. Collageen komt van nature voor in de vorm van lange gedraaide vezels die voor het lichaam moeilijk te verteren zijn. Collageenpeptiden worden gemaakt door speciale enzymen die moeilijk te verteren collageenvezels in kleine stukjes breken in een hydrolysereactie. Deze korte collageenstukjes, of peptiden, worden snel opgenomen en zijn voor het lichaam gemakkelijk te gebruiken bij de opbouw van nieuw collageen.

 • Wat zijn de voordelen van type I collageen?

  Er zijn vele soorten collageen. Type I collageen is de bouwsteen van de structuur van onze huid en maakt ongeveer 80% uit van de huidlaag. Ons lichaam produceert van nature collageen, maar de productie ervan begint af te nemen naarmate we ouder worden. Het is aangetoond dat collageensupplementen gunstig zijn voor het behoud van een gezonde en gehydrateerde huid. Marien collageen bestaat voornamelijk uit collageen van type I en is rijk aan unieke, gespecialiseerde aminozuren die de gezondheid van de huid ten goede komen en de natuurlijke aanmaak van collageen door het lichaam ondersteunen.

 • Hoe is de smaak van Collageen Elixir?

  Collageen Elixir mengt cranberry, druif en appel smaken om een wild heerlijke fruitige smaak te creëren.

 • Is de verpakking van Collageen Elixir recycleerbaar?

  Ja, onze Collagen Elixir™ verpakking is 100% recycleerbaar. Gelieve de glazen fles en doos op een verantwoorde manier weg te gooien.

 • Kan ik Collageen Elixir nemen als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

  Hoewel Collageen Elixir ingrediënten op basis van voedingsmiddelen bevat die geschikt kunnen zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, is het altijd het beste om uw arts te raadplegen voordat u voedingssupplementen gaat gebruiken.

 • Vanaf welke leeftijd kan iemand Collageen Elixir beginnen te gebruiken?

  Collageen Elixir is geschikt voor mensen van 16 jaar en ouder.

 • Hoeveel porties moet ik per dag nemen?

  We raden aan om elke dag een portie Collageen Elixir te nemen.

 • Wanneer is de beste tijd om Collageen Elixir in te nemen?

  De beste tijd om Collageen Elixir in te nemen is dagelijks! Wanneer u maar wilt, waar u maar wilt – zolang u elke dag één portie Collageen Elixir inneemt, zult u de voordelen ervan blijven ervaren.

 • Hoe lang blijven de voordelen van Collageen Elixir?

  Uw lichaam produceert elke dag op natuurlijke wijze collageen om nieuw collageen te bouwen en oudere collageenvezels in het lichaam te herstellen. Je kunt het zien als een continu proces van recycling en vernieuwing omdat elke dag een deel van het collageen in je lichaam wordt vervangen. Wanneer u Collageen Elixir dagelijks gebruikt, voorziet u uw lichaam van voedingsstoffen om de productie van nieuw collageen elke dag te ondersteunen. Zoals met elke voedingsaanpak, kost het tijd voor de voedingsstoffen in Collageen Elixir om het natuurlijke proces van vernieuwing van uw lichaam te ondersteunen. Wanneer u stopt met het gebruik van Collageen Elixir, geeft u uw lichaam niet langer dezelfde nutritionele ondersteuning voor de dagelijkse collageenvernieuwing en zal het voordeel geleidelijk afnemen.

 • Is Collageen Elixir Cleanse Day goedgekeurd?

  Ja, Collageen Elixer kan op Cleanse Dagen geconsumeerd worden en heeft een waarde van 2 Cleanse Credits per portie bij gebruik van de Cleanse Day Tracker. Raadpleeg onze Cleanse Day Tracker voor meer informatie over op Cleanse Day goedgekeurde tussendoortjes.

 • Kunnen mannen Collageen Elixir nemen?

  Absoluut! We bestaan allemaal uit collageen en ondervinden dezelfde effecten van de natuurlijke afname van de collageenproductie door het verouderingsproces.

 • Kan ik Collageen Elixir innemen als ik allergisch ben voor vis?

  Nee, Collageen Elixir is niet geschikt voor mensen met een visallergie.

 • Waar komt het zeecollageen vandaan?

  Het zeecollageen in Collageen Elixir is afkomstig van in het wild gevangen, koudwatervis uit de wateren voor de kust van Noorwegen volgens strikte, milieuvriendelijke praktijken.

 • Ik heb eerder collageen gebruikt en zag geen resultaten

  Kan ik helemaal begrijpen, echter niet alle collageen producten zijn hetzelfde. Er is een enorm verschil in kwaliteit, type collageen, manier van productie etc. etc. Als je deze zou proberen, wat is het ergste wat er kan gebeuren? Je krijgt óf de resultaten die je zoekt, óf je geld terug met de 30 dagen ‘niet goed geld terug’ garantie. Als je het niet probeert verandert er sowieso niets, dus is het dan niet het proberen waard?

 • Hoe garandeert Isagenix de zuiverheid van de gehydrolyseerde collageenpeptiden?

  De gehydrolyseerde collageenpeptiden in Collageen Elixir zijn afkomstig van Scandinavische, koudwater kabeljauw, koolvis en schelvis die over het algemeen minder kwik bevatten dan vissen die bovenaan de voedselketen staan, zoals tonijn en zwaardvis. Zodra het collageen gezuiverd is tot gehydrolyseerde collageenpeptiden, wordt de grondstof getest op kwik en zware metalen om de zuiverheid, kwaliteit en veiligheid te waarborgen. In aanvulling op de grondstof testen, stuurt Isagenix elke afgewerkte partij van Collageen Elixir voor onafhankelijke testen van derden, die ook kwik en zware metalen.

  Isagenix volgt een strikte geen-compromissen verbintenis en geeft prioriteit aan de zuiverheid, veiligheid en werkzaamheid van alle producten.

 • Zullen extreme temperaturen tijdens het transport invloed hebben op mijn Collageen Elixir?

  In tegenstelling tot gewone voedingsmiddelen die lange gedraaide collageenvezels bevatten die voor het lichaam moeilijk te verteren zijn, bevat Collageen Elixir collageenpeptiden die gehydrolyseerd zijn om hun biologische beschikbaarheid te verhogen. Deze kleine, gemakkelijk te verteren peptiden zijn ook zeer goed bestand tegen beschadiging door hitte en vriestemperaturen.

  Als uw Collageen Elixir bevroren of warm aankomt, kunt u het gewoon ontdooien of afkoelen tot de gewenste temperatuur voordat u het gebruikt.

 • Het is duurder dan andere collageen producten, waarom is dat?

  Nou, er is eigenlijk niets vergelijkbaars op de markt. Dit is een premium product, van de hoogst mogelijke kwaliteit, meest duurzame en pure ingrediënten, in een glazen flesje dat binnen 0.15sec is gesloten zodat alle kwaliteit wordt bewaard en er geen zuurstof bijkomt. Dit is geen massaproductie dat puur vanuit commercieel oogpunt (en dus gericht op maximale winstmarges) wordt geproduceerd. Het bedrijf heeft daarom ook gekozen om het te prijzen als een premium product. En wellicht voelt het duur aan voor jou, maar wat het bedrijf heeft besloten is dat ze liever de prijs en de waarde 1x aan mensen uitleggen, dan keer op keer op keer het gebrek aan resultaat en kwaliteit te hoeven verklaren.

 • Is het vegan?

  Nee, het is een viscollageen. Echter, we zien tallen aan vegans dit product kiezen en gebruiken, omdat ze inzien dat er geen plantaardig collageen bestaat. En uiteindelijk is voor onze vegan klanten hun gezondheid het allerbelangrijkste, zodat zij hun beste bijdrage kunnen doen in de wereld. Ze zien ook dat ons collageen op de meest duurzame en milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd (ik kan je hier een artikel over toesturen). Echter, uiteindelijk is het helemaal aan jou wat jij kiest voor jezelf.

Dermaplaning

 • Komen de donsharen dikker en donker terug?

  Neen. De donshaartjes komen op dezelfde manier terug na de behandeling. Ook de kleur zal onveranderd blijven. Je huid zal gezonder en helderder zijn.

 • Welke voordelen heeft dermaplaning?

  -een belangrijk voordeel van de dermaplaning is een betere opname van actieve ingrediënten
  -opheldering van de huid
  -mooie glow
  -minder kans op acné
  -verwijderen van dode huidcellen en donsharen
  -verfijnd fijne lijntjes, kraaienpoten en oppervlakkige rimpels
  -bevorderd de aanmaak van collageen en elastine
  -werkt huidverjongend
  -vernieuwd de huid
  -laat je huid ademen
  -de ideale basis voor je perfecte make-up die ook langer zal blijven

 • Nazorg Dermaplaning

  -eerste 24uur niet sporten of sauna
  -gebruik schone make-up sponsjes en kwasten
  -geen afsluitende producten/dikke crèmes gebruiken
  -laat u goed informeren of adviseren door uw specialist

 • Contra-indicaties dermaplaning

  -actieve acné
  -koortslip
  -HIV of AIDS
  -open huid door eczeem of dermatitis
  -kanker ook vormen van huidkanker
  -bloedverdunners
  -bij gebruik van vitamine A zuur in crème of tabletvorm

 • 3 stappen naar een mooie huid

  Stap 1: Dermaplaning

  Dit zorgt ervoor dat je een goede exfoliatie hebt gehad. Dode huidcellen zijn verwijderd waardoor alle producten die hierna aangebracht worden dieper zullen inwerken. Als BONUS zijn je donsharen verwijderd voor een extra zachte en Glowy skin.

  Stap 2: Laat je adviseren door een skin expert. Zo ben je zeker dat je de juiste producten voor de noden van jouw huid gebruikt en er het maximale resultaat mee behaald.

  Stap 3: Get your skincare routine on point!

  Reinig elke dag 2 x je huid. In de ochtend en nog eens ’s avonds.

Groothandel

 • Moet ik een afspraak maken om te winkelen in de groothandel?

  Nee, een afspraak is niet nodig om te winkelen in onze groothandel/winkel. Winkelen kan steeds tijdens onze openingsuren, deze kan je terugvinden op onze contactpagina.

 • Kan ik online bestellen en afhalen in de winkel?

  Dat kan zeker! Om je bestelling af te halen bij ons in de winkel klik je bij het afrekenen op : OPHALEN.
  Wij raden steeds aan eerst telefonisch contact op te nemen om er zeker van te zijn dat jouw bestelling volledig klaar staat.

Laserontharing

 • Zijdezacht, dag en nacht!

  Geen zin om steeds te scheren? 🪒
  Keer op keer die voorbereidingen, niets dat spontaan kan gebeuren?

  Graag help ik jou om jezelf niet langer ongemakkelijk te voelen in je eigen vel. Na de lockdown heb ik de knoop doorgehakt en ben ik de investering van mijn eigen lasertoestel aangegaan.

  Ik herkende zo veel van mijn onzekerheden in anderen dat ik een weg zocht om mij opnieuw zelfzeker in mijn vel te voelen. Als schoonheidsspecialiste merkte ik dat de ‘zorgen’ die ik had ook terugkwamen bij vele andere vrouwen en mannen.
  Ik was dus niet alleen met deze onzekerheid.

  Het resultaat?

  Na 10 sessies was ik verlost van ongewenste haargroei en nu kan ik op ieder moment van mijn zijdezachte huid te genieten.

  Als ik eerder geweten had hoe vrij en comfortabel ik me in mijn vel zou voelen, dan had ik deze keuze veel eerder gemaakt.

  • Heb jij het gevoel dat je bepaalde plaatsen of dates vermijdt omwille van je ongewenste haargroei?
  • Je niet voorbereid bent en spontane activiteiten blijven weg?
  • Zou je je dagelijks aantrekkelijker voelen als je 24/7 smooth bent?
  • Are you that fit boy or girl dat zijn of haar lichaam niet trots kan showen door ongewenste haargroei?
  • Vind je scheren a waste of time?
  • Het geknoei in je eigen badkamer beu? Laat staan de wondjes die je maakt…

  We got you!

  • Je wil geen stoppels en ingegroeide haren meer op je benen?
  • Zorgeloos op vakantie, gaan zwemmen met vrienden of het gezin?
  • Geen geld meer verspillen aan waxen, scheermesjes, scheerschuim en ontharing crèmes?
   Kortom geen geknoei meer in de badkamer.

  Wat kan jij hieraan doen?

  Heb je interesse in laserontharing maar twijfel je of het wel iets voor jou is? Bij Artistry bieden we één gratis lasertest aan op een kleine zone naar keuze (arm, rug, been, bikini, oksel…). Wij zijn ervan overtuigd dat je na deze test omvergeblazen wordt van het resultaat dat ons lasertoestel behaald.

  Overtuigd en wil je starten?

  Dan kan je kiezen tussen losse beurten of een lasertraject. Bij het vastleggen van je afspraak krijg je alle info over de werking van de laser en de voorbereiding voor je eerste afspraak.
  Na elke sessies is er een rustperiode van 6-8 weken. Wij raden onze klanten gemiddeld 10 sessies om het beste resultaat te behalen.

  👉🏼Maak vandaag jouw eerste (test)afspraak om komaf te maken met ongewenste haargroei. Kies voor laserontharing en wordt zijdezacht, dag en nacht!

  Prijslijst laserontharing
  Meer info

Mesopeel

 • Mesopeel peeling behandeling

  • Reiniging van de huid
  • voorbereiding op de peeling
  • aanbrengen peeling vloeistof
  • neutraliseren van de peeling
  • crystal Fiber vliesmasker, Anti-stress mask of Hydra-vital Mask
  • afsluitende verzorging
 • De mesopeels van Mesoestetic

  • Glycolzuur peeling: is geschikt voor alle huiden en stimuleert de celvernieuwing
  • Salicylzuur peeling: pakt de talgproductie aan, voor de vette huid en acné
  • Melkzuur peeling: voor de vochtarme, droge, fijne en doffe huiden. Heeft een hydraterende werking
  • Amandelzuur peeling: voor huidveroudering en dikke vette huiden
  • Jessner peeling of ook onze ‘party peeling’ genoemd: voor acné, fijne lijntjes en zonbeschadiging. Deze peeling geeft je een instant GLOW.

  Huidverbetering werkt opbouwend. Na je eerste behandeling zal je al een mooi resultaat behalen. Het beste resultaat zal je verkrijgen na het volgen van een kuur. Een kuur bestaat meestal uit 5 sessies met telkens 2 weken tussen. Ook zal je je resultaat langer behouden na het volgen van een gepersonaliseerde kuur.

 • Aftercare

  Het is ten sterkste aangeraden om na de mesopeel de correcte nabehandeling toe te passen voor een mooi en blijvend resultaat.

  Iedere mesopeel en ieder huidtype zal een andere nazorg nodig hebben. Deze zal door onze huidexperten voorgeschreven worden na jouw behandeling. Je word persoonlijk begeleid in jouw weg naar de ultieme huidverbetering.

Powder Brows

 • Behandelingsproces

  Na het plaatsnemen in de behandelstoel zal de specialiste met jou overleggen hoe de powderbrows er gaan uitzien. Hier kan je dus meteen je wensen laten horen en eventuele tips of verbeteringen vragen. Ook voor klanten die reeds PMU hebben laten plaatsen en dit willen verbeteren. Na de bespreking zal de specialiste beginnen met het epileren van eventuele overtollige haren, het ontsmetten van de te behandelen zone en starten aan het voortekenen. Er zal nooit gestart worden alvorens de klant de voortekening heeft goedgekeurd.

 • Bijwerking noodzakelijk

  De eerste bijwerking na 6 weken is noodzakelijk.

  Wanneer de powderbrows niet op tijd worden bijgewerkt zal de houdbaarheid hiervan enorm verminderen.

  Na de eerste behandeling zal de kleur nog 60 tot 70% afnemen. U hoeft zich geen zorgen te maken als de wenkbrauwen na de eerste behandeling donker lijken, dit zal geleidelijk aan afnemen.

  Na de bijwerking zal er nog maar 30% van de kleur vervagen, waardoor er dus een mooie powderbrow ontstaat.

 • Genezingsproces

  Het is erg belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden na je behandeling.

  Je zal na het zetten van de powderbrows een duidelijke nabehandelingskaart meekrijgen. Deze dient strikt opgevolgd te worden voor een goed eindresultaat.

  Hou rekening met het volgende:

  Dag 1-4: zeer donker

  Dag 5-10: barsten en plekken (geen of weinig kleur te zien onder de barsten en plekken)

  Dag 11-27: géén of weinig zichtbare kleur of vorm

  Dag 28-55: kleur en vorm begint terug te komen

  Dag 56: kleur en vorm zichtbaar

 • Wie kan deze behandeling NIET laten uitvoeren?

  Powderbrows kunnen niet worden toegepast bij zwangere vrouwen, diabetespatiënten, patienten met hart en/of vaatziekten of klanten die bloedverdunners nemen. Twijfel je of je deze behandeling mag laten uitvoeren? Overleg dan zeker even met de huisarts

  Wil je graag powderbrows laten zetten bovenop oude pmu (niet door ons gezet)?

  Als je je oude pmu wilt coveren dien je eerst een foto te sturen zodat wij het juiste advies kunnen geven alvorens je naar het salon komt. Vermeld dit ook zeker als je reeds een afspraak gemaakt hebt!

 • Afspraak gemaakt?

  Super fijn dat wij jou snel mogen ontvangen in ons salon!

  Bij de powderbrows dien je rekening te houden met onderstaande zaken 48u voor je naar het salon komt: 

  • Geen koffie of cafeïne houdende dranken
  • Geen drugs
  • Geen bloedverdunners (medicatie)
  • Geen sigaretten
  • Geen alcohol
  • Geen energiedrank
Maak afspraak

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze aanbiedingen, nieuws en uitnodigingen via mail.

Kies voor ‘Professional’ en ontvang enkel Artistry Academy en Beauty supply nieuwsbrieven.
Kies voor ‘Particulier’ en ontvang enkel nieuwsbrieven van Artistry Beauty Clinic.

© Artistry 2024 – Webdesign Webit