Anti-aging

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en het is hier dat de eerste tekenen van veroudering naar voren komen. Dit gebeurt door een accumulatie van celschade. Zichtbare tekenen van veroudering kunnen zich uiten in de vorm van fijne lijntjes, rimpels, verlies van vocht, uitdroging, een dunner wordende opperhuid, afname van collageen, hyperpigmentatie en gesprongen bloedvaatjes.

Twee belangrijke factoren dragen bij aan de ontwikkeling van verouderingstekenen, zoals rimpels en een minder stevige huid. Ten eerste spelen genetische factoren een rol, en ten tweede zijn er externe invloeden zoals milieuvervuiling, vrije radicalen en een ongezonde levensstijl.

Het is cruciaal om al op jonge leeftijd aandacht te schenken aan je huidverzorging om het verouderingsproces te vertragen. Dagelijks gebruik van een zonnebrandcrème (SPF) is hierbij van groot belang. Het is veel makkelijker om huidproblemen te voorkomen dan om ze later te verhelpen. Maar het is nooit te laat om te starten met een goede huidverzorging.

Vanaf ongeveer 21 jaar begint de structuur van onze collageenvezels af te nemen. Voor een gezonde huid die mooi ouder wordt, is het essentieel om klinisch bewezen actieve producten te gebruiken.

We our clients

Let’s be social

Maak afspraak

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze aanbiedingen, nieuws en uitnodigingen via mail.

© Artistry 2024 – Webdesign Webit