Mesopeel

Mesoestetic stelt een gamma van hoog ontwikkelde medische peelings voor die dankzij een groep van hydrozuren een ex-foliërende actie hebben op de huid o.a amandelzuur, glycolzuur en salicylzuur, TCA en gecombineerde mesopeels.

Wat is het

Een peeling is eenvoudige, maar doeltreffende techniek. Naast het verwijderen van  de dode huidcellen, verbeterd het ook de opname van werkstoffen en wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. De huid zal weer een frisse uitstraling krijgen. Bepaalde huidproblemen kunnen behandeld worden zoals pigmentvlekken, grove huidstructuur, fijne lijntjes en acné. Deze behandeling verbetert niet alleen het uitzicht van je huid, maar stimuleert ook de huidvernieuwing en verjonging.

Mesoestetic beschikt ook over de unieke Medische ISO-normen. Haar onderscheidt wordt gemaakt doordat deze peeling medisch wordt geacht.
Andere peelings bereiken slechts de hoornlaag waar de Mesopeel namelijk tot in de lederhuid gaat. De Mesopeels zijn gespecialiseerd in: pigmentatieproblemen, acné, couperose en rosacea, anti-aging, striemen, littekens…

Het huidvernieuwingsproces

Verschillende fases in ons leven kunnen het proces van de vernieuwde huid die zich op een natuurlijke manier voordoet om de 28 dagen, verstoren of vertragen. Denk hierbij aan glimmende huid, open poriën, acné, huidveroudering, donkere vlekken, doffe huidskleur enz.
Wij gaan met de Mesopeel van Mesoestetic het natuurlijke proces helpen.

FAQ

Mesopeel peeling behandeling

 • Reiniging van de huid
 • voorbereiding op de peeling
 • aanbrengen peeling vloeistof
 • neutraliseren van de peeling
 • crystal Fiber vliesmasker, Anti-stress mask of Hydra-vital Mask
 • afsluitende verzorging

De mesopeels van Mesoestetic

 • Glycolzuur peeling: is geschikt voor alle huiden en stimuleert de celvernieuwing
 • Salicylzuur peeling: pakt de talgproductie aan, voor de vette huid en acné
 • Melkzuur peeling: voor de vochtarme, droge, fijne en doffe huiden. Heeft een hydraterende werking
 • Amandelzuur peeling: voor huidveroudering en dikke vette huiden
 • Jessner peeling of ook onze ‘party peeling’ genoemd: voor acné, fijne lijntjes en zonbeschadiging. Deze peeling geeft je een instant GLOW.

Huidverbetering werkt opbouwend. Na je eerste behandeling zal je al een mooi resultaat behalen. Het beste resultaat zal je verkrijgen na het volgen van een kuur. Een kuur bestaat meestal uit 5 sessies met telkens 2 weken tussen. Ook zal je je resultaat langer behouden na het volgen van een gepersonaliseerde kuur.

Aftercare

Het is ten sterkste aangeraden om na de mesopeel de correcte nabehandeling toe te passen voor een mooi en blijvend resultaat.

Iedere mesopeel en ieder huidtype zal een andere nazorg nodig hebben. Deze zal door onze huidexperten voorgeschreven worden na jouw behandeling. Je word persoonlijk begeleid in jouw weg naar de ultieme huidverbetering.

Maak afspraak

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze aanbiedingen, nieuws en uitnodigingen via mail.

Kies voor ‘Professional’ en ontvang enkel Artistry Academy en Beauty supply nieuwsbrieven.
Kies voor ‘Particulier’ en ontvang enkel nieuwsbrieven van Artistry Beauty Clinic.

© Artistry 2024 – Webdesign Webit