Wimperextensions

“May your coffee be strong and your lashes be long.”

Hou jij ook zo van een dramatische look voor je ogen? Met wimperextensions kan je je wimpers langer maken en krijg je die perfect opgemaakte uitstraling zonder elke dag te prullen met wimperkruller of mascara. Heb je weinig, heel lichte of korte wimpers? Laat onze lash experts jouw wimpers een upgrade geven naar meer volume en lengte met behulp van deze wimperbehandeling.

Wat is het

Wimperextensions zijn professioneel aangebrachte extensions die door middel van verschillende technieken aan je eigen wimperhaartjes bevestigd kunnen worden. De extensions geven je meteen langere en vollere wimpers. Afhankelijk van de techniek en de groeicyclus van je wimpers kan je dankzij de wimperverlenging wel 3 tot wel 4 weken lang pronken met fantastische wimpers. Van de subtiele one by one-techniek tot de volumetechniek, er is voor ieder wat wils.

Het laten zetten van wimperextensions doet géén pijn maar kan nogal wat tijd in beslag nemen. Dit komt omdat er tijdens één sessie wel tot 150 haartjes bevestigd kunnen worden. Reken daarom zeker op 1,5 uur tot 2 uur behandeltijd, afhankelijk van de gebruikte techniek. Om zo lang mogelijk te genieten van je nieuwe, langere wimpers zal je wimperstyliste je adviseren over het belang van de nazorg.

Nazorg

  • De wimpers mogen de eerste 24 uur niet nat worden. Op die manier kan de lijm zich goed hechten en blijven je wimpers stevig op hun plek zitten. Vergeet dus vooral niet je paraplu als het regent en let goed op tijdens het douchen en het wassen van je gelaat. Na deze periode kan je onbezorgd zwemmen of douchen en hoef je je geen zorgen meer te maken over een onverwachte plensbui.
  • Reinig je wimpers voorzichtig en wrijf niet te veel of te hard in je ogen.
  • Pas bovendien op voor make-upreiniger op oliebasis. Deze kan ervoor zorgen dat de lijm loslaat en dus ook je mooie wimperextensions.
  • Ten slotte kun je beter niet te fanatiek aan de slag gaan met je wimperkruller.

Het is echt ontzettend belangrijk dat je de richtlijnen rond de nazorg van je wimperextensions goed opvolgt! Dan kan je er tot 4 weken plezier hebben van. Gaan ze na een tijdje uitgroeien? Dan kan je de wimperextensions weer laten bijwerken.

Maak afspraak

NIEUWSBRIEF

Ontvang onze aanbiedingen, nieuws en uitnodigingen via mail.

Kies voor ‘Professional’ en ontvang enkel Artistry Academy en Beauty supply nieuwsbrieven.
Kies voor ‘Particulier’ en ontvang enkel nieuwsbrieven van Artistry Beauty Clinic.

© Artistry 2023 – Webdesign Webit